fbpx

Новини от интернет аптека bglek

Като всеки бизнес и ние се стремим да се развиваме.

С цел по-голямо удобство за клиентите вече може да плащате с дебитна или кредитна карта. Интернет аптеката има интеграция с витруалнен POS терминал на Първа Инвентиционна Банка. Перминалът поддържа плащане с всички карти Борика, VISA (и под видовете) и Mastercard (и под видовете).

Вече имаме договор за доставка и с куриерска фирма Спиди. Условията на Спиди са изключително атрактивни в доставката до адрес. За това променихме възможните варианти за доставка като доставките до офис се извършват от Еконт Експрес (съответно до техен офис), а доставките до адрес се извършват от Спиди.

При поръчка над 49,99 лв. доставката до офис на Еконт остава безплатна.

Спиди предлагат два вида услуги (за доставки извън София) – Икономична и Експресна. Икономичната услуга е насочена към клиенти търсещи минимални разходи за доставка (при поръчки под 49,99 лв) и имащи възможност да изчакат 2 работни дни за получаване на своята поръчка.
Когато доставката е в рамките на София услугата е „Градски куриер 1 ден“. При поръчка над 49,99 лв. доставката с Икономична и „Градски куриер 1 дни“ е безплатна.

Експресната е по-бърза, но излиза по-скъпо. Експресната поръчка до адрес е за сметка на клиента!

Пълните условия за доставка може да прочетете тук.

Допълнихме въпросите в секцията с Често Задавани Въпроси (FAQ).

Дадохме отговор на въпроси като:

  • Кога ще пристигне моята поръчка?
  • Кой метод за доставка да избера?
  • Какво представляват различните тарифи на Спиди?
  • Какво да направите, ако нещо ви трябва спешно?
  • Кога и защо може да се различава цената за доставка от предварително изчислената?

Всички въпроси, на които сме дали предварително отговор може да прочетете тук. Разбира се винаги можете се свържете с нас при нужда от консултация или допълнителни въпроси.

В резултат на новостите се наложи да обновим и няколко точки в Общите условия. Те засягат методите и таксите за доставка. Спазихме изикването на европейския регламент за защита на личните данни (GDPR) и включихме т. 110.1, че няма да използваме вашите лични данни за маркетингови цели, без ваше изрично съгласие (не че до сега сме го правили).

Надяваме се, че всички тези промени ще направят пазаруването ви още по-приятно изживяване. Продължаваме да се развиваме благодарение на Вас – нашите клиенти.

Благодарим за доверието!

Екипът на интернет аптека bglek

Подобни статии

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Продължавайки, вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност Приемам Прочети повече

Декларация за поверителност