fbpx

Обратно на училище … Обратно към микробите?

Връщането на училище след лятната ваканция е вълнуващо време, но заедно с новите приятели, уроци и домашна работа идва досега с голям брои вируси и бактерии.

Близо 200 хиляди училищни дни се губят всяка година поради настинки и други вирусни или бактериални инфекции, а децата в началните училища страдат от настинка средно 5-10 пъти годишно.

Не можете да изпратите вашето дете на училище облечено в скафандър, но има и други възможности за ограничаване на риска от заболяване и разпространение на инфекции до минимум.

Ключът към предотвратяването на разпространението на микроби е дезинфекцията на ръцете ръце, след като влязат в контакт с неща, където „гъмжи“ от вредни бактерии и вируси.

Ето някои от най-предразположените към вредни микроорганизми места, за които трябва да внимавате:

  • Дръжки за врати
  • Парапети
  • Чешми
  • Кутии за храна
  • Бюро и столове
  • Играчки и спортно оборудване

Призоваването на децата редовно да дезинфекцират ръцете си, особено след като влязат в контакт с места и предмети, които се пипат от много хора, значително ще намали шанса от инфекция с някои болестотворни, както и ще ги направи по-отговорни към личната им хигиена.

Това може да изглежда като мисия невъзможна, но Aquaint има идеалното хигиенно решение, което да въведете в ежедневието на детето си.

Удобното напръскване с малката бутилка от 50 ml Aquaint Дезинфекцираща вода ще помогне да се убият 99,9% от микробите. Не само, че е напълно безопасно да се използва и безвреден при поглъщане, малката бутилка на Aquaint е лесна за пренасяне в раница, джобове или несесер. Тъй като Aquaint не съдържа алкохол или други токсични химикали, е абсолютно безопасно за децата и може да се използват без надзор от възрастни.

Така че, докато се подготвяте да върнете децата си в класната стая, не забравяйте да ги изпратите обратно въоръжени срещу микроби!

31870840 217324632189555 3149961776896933888 o

www.bglek.com


Тази статия е с рекламна цел.

Тази статия не предлага лечение, не поставя диагнози и не отменя личната консултацията с лекар или фармацевт!
Може да се консултирате с нас на e-mail [email protected] или Messenger.

Подобни статии

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Продължавайки, вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност Приемам Прочети повече

Декларация за поверителност