fbpx

Окси Детокс – последно поколение ентеросорбент

В резултат от небалансирано хранене, замърсени градски въздух и вода, тютюнопушене и консумация на алкохол, както прием на някои медикаменти и заседнал начин на живот, в телата ни попадат безпрецедентно много токсини – химикали, пестициди и инсектициди, тежки метали, консерванти, оцветители, нитрати, подобрители… Това претоварва органите и системите и в крайна сметка води до заболявания както  и проблеми с теглото. Едни от най-разпространените съвременни средства за извеждане на токсични съединения от тялото са ентеросорбентите. Ентеросорбентите са и, също така, важен елемент от диетичното хранене на всеки съвременен човек, който иска да поддържа в оптимално състояние организма и храносмилателните си органи.

Ето някои симптоми, които показват претоварване на организма с токсини:

страдате от запек, болки в ставите и мускулите, проблеми с кожата, заспиването става все по-трудно, качвате килограми, дъхът ви мирише лошо, боли ви стомаха и др.

Какво е Окси Детокс?

Окси Детокс е последно поколение виcoĸoeфeĸтивeн ĸoмплeĸceн eнтepocopбeнт на основата на екологически чиста суровина от Германия. Основното действащо вещество е ултра фин силициев колоиден диоксид.

Защо Oxy Detox:

  • Окси Детокс абсорбира токсините, но в същото време нужните за организма хранителни вещества остават.
  • силициевия диоксид се изхвърля през храносмилателния тракт в рамките на денонощие.
  • Окси Детокс не причинява запек.
  • Окси Детокс не оцветява фекалната маса.

Препоръчва се при:

  • хранително отравяне от различен произход.
  • различни видове алергии, ендогенен дерматит.
  • остри чревни инфекции и стомашни разстройства.
  • paбoтa във вpeдни ycлoвия или нeблaгoпpиятнa eĸoлoгичнa oбcтaнoвĸa.

Статия с продуктово позициониране.

Подобни статии

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Продължавайки, вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност Приемам Прочети повече

Декларация за поверителност