fbpx

Световен ден за борба с диабета

14 ноември е денят в годината, когато всички се сещаме за болните от диабет. Тази коварна болест засяга от малки деца до възрастни на преломни години.

Съвременните технологии доведоха до много добро поддържане на показателите както при диабет тип I, така и при диабет тип II. Все пак изключително важно е, особено при пациентите на инсулиново лечение, ежедневното следене нивото на кръвната захар. Това може да се извършва в домашни условия последством устройства наречени глюкомери. Болните на инсулинова терапия трябва да измерват нивото на глюкоза в кръвта си преди всяко хранене. Това изключително много натоварва домашния им бюджет, тъй като тест лентите, които се предоставят по линия на НЗОК не са достатъчни.

реклама

Ние в аптеки Фарма 2009 чрез нашата интернет аптека bglek.com в знак на съпричастност ви предлагаме едни от най-популарните марки тест ленти на изключителни цени. Промоцията ще продължи от 13 до 19 ноември 2017 г.

Освен невероятното ценово предложение, тази от вас, които се регистрират в интернет аптеката могат да се възползват и от промоционалния код за безплатна доставка FREESHIP.

Заповядайте на www.bglek.com и разгледайте нашите предложения по повод Световния ден за борба с Диабета както и пълните условия на промоцията.

Подобни статии

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Продължавайки, вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност Приемам Прочети повече

Декларация за поверителност