fbpx

Световен ден за борба с диабета

Подаряваме ви 10% отстъпка на продуктите в секция "Диабет"

14 ноември е денят в годината, когато всички се сещаме за болните от диабет. Тази коварна болест засяга от малки деца до възрастни на преломни години.

Съвременните технологии доведоха до много добро поддържане на показателите както при диабет тип I, така и при диабет тип II. Все пак изключително важно е, особено при пациентите на инсулиново лечение, ежедневното следене нивото на кръвната захар. Това може да се извършва в домашни условия посредством устройства наречени глюкомери. Болните на инсулинова терапия трябва да измерват нивото на глюкоза в кръвта си преди всяко хранене. Това изключително много натоварва домашния им бюджет, тъй като тест лентите, които се предоставят по линия на НЗОК не са достатъчни.

Ние в интернет аптека bglek имаме специално отношение към диабетиците. Много добре знаем колко коварна е тази болест и какви ужасни поражения нанася на организма.
Знаем също така, че и контролът на кръвната захар изисква много лишения, постоянство и средства.

За това тази седмица (12-18 ноември 2018г.) даваме 10% отстъпка на всички продукти в секция Диабет. https://www.bglek.com/selection/diabet

Отстъпката се ползва чрез въвеждане на промо код DIABET.

Заповядайте на www.bglek.com и разгледайте нашите предложения по повод Световния ден за борба с Диабета както и пълните условия на промоцията.

Подобни статии

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Продължавайки, вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност Приемам Прочети повече

Декларация за поверителност